Όροι χρήσης

Το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας www.djpartycompany.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή χωρίς επεξεργασία, δίχως προηγούμενη τη γραπτή άδεια του δημιουργού.

Η αντιγραφή ή η εκτύπωση μέρους του περιεχομένου, επιτρέπεται μόνο για ενημέρωσης, αποκλειστικά από τον επισκέπτη της ιστοσελίδας, με την προϋπόθεση ότι τα στοιχεία αυτά δε θα μεταβληθούν, αλλοιωθούν ή χρησιμοποιηθούν παραπλανητικά. Σε περίπτωση υφισταμένων ή δημιουργημένων πνευματικών δικαιωμάτων του Περιεχομένου και των Υπηρεσιών του δικτυακού τόπου (site) www.djpartycompany.gr προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Τα περιεχόμενα διατίθενται στους επισκέπτες του αυστηρά για προσωπική χρήση. Ως εκ τούτου απαγορεύεται οποιασδήποτε μορφής χρήσης τους με σκοπό το κέρδος.

Απαγορεύεται ρητά η μεταποίηση, τροποποίηση του Περιεχομένου καθώς και η παραπλάνηση του κοινού, σχετικά με οποιαδήποτε είδηση, πληροφορία, υπηρεσία ή/και προϊόν, περιέχονται σε αυτό. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αντιγραφή καθώς και η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω διάθεση του Περιεχομένου των μηνυμάτων του Δικτυακού Τόπου, για οποιοδήποτε λόγο ή/και αιτία, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της www.djpartycompany.gr ή οποιουδήποτε τρίτου δικαιούχου αυτού.

Οι φωτογραφίες προβάλλονται στο παρόν δικτυακό τόπο με την άδεια των ιδιοκτητών. Απαγορέυετε η χρήση ή και η δημοσίευση χωρις την άδεια του www.djpartycompany.gr .

Διευκρινίζεται ότι τα πάσης φύσεως διακριτικά γνωρίσματα (σήματα, εικόνες, λογότυπα κ.λ.π.) που αντιπροσωπεύουν την djpartycompany.gr ή οποιονδήποτε τρίτο, φυσικό ή νομικό πρόσωπο, προστατεύονται από την νομοθεσία για την Βιομηχανική Ιδιοκτησία και η χρησιμοποίησή τους στο δικτυακό τόπο με κανέναν τρόπο δεν αποτελεί ή μπορεί να ερμηνευτεί ως εκχώρησή τους ή παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης τους, με οποιαδήποτε μορφή.

Με την χρησιμοποίηση του δικτυακού τόπου www.djpartycompany.gr, αποδέχεστε και τους παρόντες όρους, ρητά και ανεπιφύλακτα.

  • Υψηλάντου 30
    Θεσσαλονίκη Τ.Κ. 54248
    Περιοχή Νέα Ελβετία, Χαριλάου
  • Tel - Fax : 2310 328844
    Κινητά : 6955866111, 6909069370, 6984705322

Email Newsletters: