ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

Μουσικά όργανα

Σαξόφωνο

Συστήνεται για την υποδοχή των καλεσμένων και της νύφης στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

Περιλαμβάνονται: 1) ο μουσικός εκτελεστής 2) η βασική ηχητική εγκατάσταση 3) η βασική διακόσμηση του χώρου εκτέλεσης εφόσον το επιθυμείτε, σύμφωνα πάντα με την αισθητική γραμμή του πελάτη ή της εταιρίας που μεσολαβεί.)

Λευκό κλασσικό πιάνο με ουρά

Συστήνεται κυρίως για την υποδοχή και τη μουσική συνοδεία των καλεσμένων και του ζευγαριού στο χώρο της δεξίωσης καθ'όλη τη διάρκεια του φαγητού.

Περιλαμβάνονται: 1) η ενοικίαση και η μεταφορά του πιάνου στο χώρο εκτέλεσης καθώς και η απομάκρυνση του από εκεί 2) ο μουσικός εκτελεστής 3) η βασική ηχητική εγκατάσταση 4) η βασική διακόσμηση του χώρου εκτέλεσης εφόσον το επιθυμείτε, σύμφωνα πάντα με την αισθητική γραμμή του πελάτη ή της εταιρίας που μεσολαβεί.

2 κλασσικά βιολιά

Συστήνεται κυρίως για την υποδοχή των καλεσμένων και της νύφης στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

Περιλαμβάνονται: 1) οι μουσικοί εκτελεστές 2) η βασική ηχητική εγκατάσταση 3) η βασική διακόσμηση του χώρου εκτέλεσης εφόσον το επιθυμείτε, σύμφωνα πάντα με την αισθητική γραμμή του πελάτη ή της εταιρίας που μεσολαβεί.

2 ηλεκτρικά βιολιά

Συστήνεται κυρίως για την υποδοχή των καλεσμένων και του ζευγαριού στον χώρο της δεξίωσης με επιπλέον έκτακτες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια του φαγητού.

Περιλαμβάνονται: 1) οι μουσικοί εκτελεστές 2) η βασική ηχητική εγκατάσταση 3) εδώ δεν περιλαμβάνεται η διακόσμηση του χώρου εκτέλεσης και αυτό επειδή το συνολικό performance περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και χορευτικές κινήσεις από τους μουσικούς

  • Υψηλάντου 30
    Θεσσαλονίκη Τ.Κ. 54248
    Περιοχή Νέα Ελβετία, Χαριλάου
  • Tel - Fax : 2310 328844
    Κινητά : 6955866111, 6909069370, 6984705322

Email Newsletters: